UN Mikkeli SUUR-SAVON
 
SINIBARETIT RY
Savonlinna nato
 Tänään on 23.7.2019
 Nimipäivä:  Oili ja Olga

 Tästä näet kalenterin ja Sääkartan  Liputuspäivät ja ohjeita juhliin
 Kunniamitalit ja kantaminen  Baretin hoito-ohje  Testaa sovitko Verenluovuttajaksi!
 Rauhanturvaajaliiton tapahtumakalenteri Muistathan hoitaa myös verenluovutusvelvoitteesi ja laittaa nimesi SPR:n listaan!!

Rauhanturvaaja-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Ilmestymispäivät v. 2018 ovat 24.2. (aineistopäivä 27.1.), 28.4. (29.3.), 30.6. (26.5.), 25.8. (28.7.), 27.10. (29.9.) ja 22.12. (24.11.).
Ohjeet Ilmoitusten tai kuvien julkaisemiseen saat lehden sivuilta Rauhanturvaajalehti Kohdasta "mediatiedot".

Yhdistyskalenteri 2019

Alustavasti sovitut kerhoillat ABC:llä 07.02, 07.03, 04.04, 02.05,Joulukuussa kokoonnumme joulusaunan merkeissä muualla. Kaikkina kokouspäivinä aika on 18.30-21.00.
  Huhtikuu
 • To. 4.4. Kerhoilta; klo 18:00 - 21.00, Jalkaväkimuseo, Mikkeli. Tutustuminen museoon. Aloitamme illan Kokoontumalla museon Ritarisaliin, jossa ilta alkaa kahvitarjoilulla. Kahvitarjoilun jälkeen jäsenemme Jalkaväkimuseon johtaja Eversti Markku Riittinen pitää meille opastetun museokierroksen. Museokierroksen päätyttyä pidämme kokouksen ajankohtaisista aiheista Ritarisalissa. Jos jäsenistölle on kertynyt haltuun Suur-Savon Sinibarettien toimintaan liittyvää esineistöä ja aineistoa, niin ne voi tuoda mukana museolle. Museolle on suunnitteilla säilytystila, jonne kertynyt materiaali sijoitetaan.
  Toukokuu
 • To. 2.5. Kerhoilta; klo 18.30 -21.00, ABC Tuukkala
 • La. 11.5. Resul; Faling Plate - kisat, Mikkeli Karkialampi. Ilmoittaudu mukaan kisaan tai toimitsijaksi.
 • La. 11.5. Arjenturva Mikkeli. Tilaisuudessa esillä Puolustusvoimien sekä Pelastuslaitoksen kalustoa sekä järjestöjen ja Suur- Savon Sinibarettien esittelypisteet.
 • Ke. 29.5. YK:n Kansainvälinen Rauhanturvaajanpäivä. Muistokäynti Sankarihaudalla sekä saunailta Veteraanimajalla. Tilaisuus on Veteraani-tuki tapahtuma.
  Kesäkuu
 • Kesäkonsertti; Puolustusvoimat. Vanha kasarmialue. Suur-Savon Sinibarettien esittelypiste. Keväälle on suunnitteilla myös museovierailu Wanhaan Veteraaniin Haminassa. Toimintakalenterin tiedot täydentyvät kevään aikana

 
etusivulle   jäsenhakemuslomake   tuloksia   kuvia   linkit   Yhdistys   kenttäkauppa

   
Nobel muistoristi v.1988 tai sitä ennen YK:n Rauhanturvajoukoissa palvelleille.
Ohjeita ristin anomiseen:
Anomus
Ristin säännöt ja  JakaminenJos olet jäsen tai aiot mahdollisesti liittyä jäseneksi, niin laita sähköpostiosoitteesi sihteerille tai jäsensihteerille! Sillä varmistat jatkossakin tiedonsaannin. Siirrymme jatkossa postikuluja välttääksemme mahdollisimman paljon sähköiseen tiedottamiseen!

 
Toimintaamme ovat tukeneet:
 
Tällä hetkellä ei tukijoita!
Raimo Ruhanen